Σεξουαλική Υγεία

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΞ και  όπως υποστηριζουν οι ερευνες …..ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για την ΥΓΕΙΑ

Κάνει καλό στο μυαλό σας
Το σεξ αυξάνει την ντοπαμίνη στο σώμα σας, την ορμόνη που βελτιώνει τη μνήμη και την όρεξη.
Καίει θερμίδες
Βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο; Τότε πάτε στο κρεβάτι παρέα με το σύντροφό σας. Μισή ώρα σεξ καίει 150 θερμίδες και είναι αν μη τι άλλο διασκεδαστικό!
Απομακρύνει το στρες
Το στρες απελευθερώνει την ορμόνη κορτιζόλη, η οποία σε μεγάλη ποσότητα στο αίμα δημιουργεί πολλά προβλήματα στον οργανισμό, όπως διιαβήτη και αύξηση βάρους. Το σεξ χαλαρώνει τους ανθρώπους και μειώνει τα επίπεδα στρες στο σώμα.
Σας διατηρεί υγιείς
Το σεξ με το σύντροφό σας προλαμβάνει το κρύωμα, τις γρίπες και όλα τα άλλα, μιας και δουλεύει η προλακτίνη για εσάς, που κάνει τον οργανισμό σας πιο δυνατό!
Σας βοηθά να κοιμηθείτε
Όταν κάνετε σεξ, η ορμόνη οξυτοσίνη απελευθερώνεται και σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.
Σας κάνει ευλύγιστους
Με τις στάσεις που παίρνει το σώμα σας κατά τη διάρκεια του σεξ κάνετε μια εξαιρετική γυμναστική και τεντώματα, ιδανικά μετά από τόσες ώρες στο γραφείο!

Η συζήτηση στο στούντιο εχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους ώστε να μην μαραζώνουν χωρίς λόγο… Να μην επιτρέπουν στην οικονομική κρίση να τους αποξενώνει , να μην βάζουν  την αγάπη για τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους σε δεύτερη μοίρα! Αλλά και την μεγάλη προσοχή που χρειάζεται όταν η ερωτική ζωή δεν είναι σταθερή!
ΦΥΣΙΚΑ με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι μόνοι τους για τους δικούς τους λόγους!
Μιλούν .
Σταύρος Σηφάκης Γυναικολόγος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρειας Περιγεννητικής
Ειρήνη Πεδιαδίτη Χειρουργός –Ουρολόγος-Ανδρολόγος
Μανώλης Παπαδάκης Καρδιολόγος Διδακτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης
Γιώργος Ηλ. Γουδέβενος
Dr. of Manual Medicine – Φυσικοθεραπευτής
Αικατερίνη Ζήση Ψυχολόγος-Σεξολόγος

(Visited 6 times, 1 visits today)