Η Αρμονία που οδηγεί στην Υγεία

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
Μια ξεχωριστή εκπομπή, επίκαιρη και διαχρονική με τους:
Νικόλαο Μαγαλιό, B.A, Bsc., Εκπαιδευτή Προσωπικής Ανάπτυξης, ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ηρακλείου και Αθήνας,  και τον
Ιωάννη Αναστασίου, Ph.D. που προτείνει μία διεπιστημονική προσέγγιση της ανθρώπινης φύσης, και ήρθε από τον Βόλο ειδικά για την εκπομπή μας.
Μας ταξιδεύει στο «Μονοπάτι  της Καρδιάς» και μας μυεί στους τρόπους που μπορούμε να αλλάζουμε κατά βούληση την ρυθμικότητα των καρδιακών μας παλμών μας ώστε να βιώνουμε γαλήνη και ευθυμία.
Ο Δρ. Ιωάννης Αναστασίου σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ), Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία  και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Έρευνας.
Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για την φύση και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες, παράλληλα με τις επαγγελματικές του ασχολίες, πολλαπλές καινοτόμες επιστημονικές πηγές και φιλοσοφικά ρεύματα για τις διάφορες διαστάσεις του Ανθρώπου (σωματική, ενεργειακή, ψυχολογική, διανοητική και πνευματική).
Το αισιόδοξο στοιχείο είναι πως δεν είμαστε ανήμπορα έρμαια κάποιας τύχης σε αυτά που μας συμβαίνουν. Όλα δείχνουν να είναι εφικτή η επαναφορά μας στην αρμονία, διότι σε ένα μεγάλο μέτρο εξαρτάται από την δική μας στάση στην ζωή, και επομένως εξαρτάται από την βούλησή μας. Οι παραδόσεις των διαφόρων πνευματικών διδασκαλιών από την αρχαιότητα υπογραμμίζουν έντονα την ενότητα του ανθρώπου και την ανάγκη να συνειδητοποιήσει την υπευθυνότητά του στο να αναλάβει την αρμονία του.
Το “Μονοπάτι της Καρδιάς” που προτείνει ο Νικ. Μαγαλιός αποτελεί μία πρακτική επιστημονική  μέθοδο για την επαναφορά και τη διατήρηση της εσωτερικής μας αρμονίας.

(Visited 6 times, 1 visits today)