Εγώ, το αγέννητο παιδί…

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.

Πώς η μαμά μου θ αποφασίσει υπεύθυνα?
Κάποιος πρέπει να της μιλήσει για τις επιπτώσεις που θα έχει αν με αποχωριστεί με αυτό που συχνά αποκαλείται «διακοπή εγκυμοσύνης» δηλαδή άμβλωση/εκτρωση. Αυτό θα είναι η διακοπή της ζωής μου, γιατί από την σύλληψή μου είμαι κανονικός ανθρωπος με ζωή, και μάλιστα μοναδικός σ ολόκληρο τον κόσμο.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι έκτρωσης. Μερικές είναι ιδιαίτερα μαρτυρικές για μένα. Η καρδιά μου χτυπάει με πείσμα και αγωνίζομαι μάταια να κρατηθώ στη ζωή…
Το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού που έχει ιδρύσει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού  “Η Αγκαλια ” με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του, και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.
Στόχος της Αγκαλιάς είναι να παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα. Στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την τεκνογονία.
Επιπλέον συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού με σεμινάρια, ομιλίες, ημερίδες, διανομή εντύπων και με την ιστοσελίδα του www.agalia.org.gr, πάνω σε θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δημογραφικό.
Για την εγκυμοσύνη, τις εκτρώσεις , την αξία της ανθρώπινης ζωής μιλούν στην Εύα Ντελιδάκη
Ο Δρ. Βασίλειος Μπέλλιος Μαιευτήρας-Χειρουργός  Γυναικολόγος  ,Εθελοντής ιατρός του Συλλόγου « Η ΑΓΚΑΛΙΑ»
Η Δρ. Βαρβάρα Μεταλληνού Καθηγήτρια Θεολογίας –Φιλολογίας   Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»  Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού
Η  Γκριέλα Ζαχαρούλα (Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Η Αγκαλιά) – Νομικός
και η Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου Ευτυχία Σιούλη.

(Visited 9 times, 1 visits today)