Αγάπη γιά κάθε Ασθένεια

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
Η ορμόνη ωκυτοκίνη (ή αλλιώς ή ορμόνη της αγάπης) που συνδέεται με τη δημιουργία συναισθηματικών δεσμών, με τη μητρότητα αλλά και με τον οργασμό, είναι πολύ πιθανό να βοηθά και στην αναγνώριση οικείων προσώπων, σύμφωνα με  πειράματα νευροεπιστημόνων στην Ελβετία.
Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες εθελοντές στους οποίους χορηγήθηκε η «ορμόνη της αγάπης» και οι οποίοι αναγνώρισαν πιο εύκολα φωτογραφίες προσώπων που είχαν δει προηγουμένως. Οι επιδόσεις τους, ωστόσο,  στην αναγνώριση άψυχων αντικειμένων δεν παρουσίασαν κάποια βελτίωση. Οι ερευνητές παρουσίασαν τα ευρήματά τους στην επιθεώρηση Journal of Neuroscience.

Επ ευκαιρία  , γίνεται αναφορά σε μία γυναίκα που διατυμπανίζει με λόγια και έργα πως θρησκεία της είναι η Αγάπη
Άμμα, είναι μια πνευματική ηγέτιδα με τεράστιο ανθρωπιστικό έργο, η οποία υπηρετεί ακούραστα εδώ και δεκαετίες την ανθρωπότητα, χαρίζοντας σοφία, δύναμη και έμπνευση. Χάρη στις εξαιρετικές της πράξεις αγάπης και αυτοθυσίας, η Άμμα έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και έχει εμπνεύσει χιλιάδες εθελοντές να την ακολουθήσουν στο μονοπάτι της ανιδιοτελούς υπηρεσίας.

Η Άμμα, ως πραγματική πολίτης του κόσμου, παρέχει δωρεάν δημόσια προγράμματα στην Ινδία, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, καθώς και στην Ιαπωνία, τη Σρι Λάνκα, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τον Καναδά, την Αφρική και τη νότια Αμερική. Στις ομιλίες της, προσφέρει λόγια σοφίας για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης, αλλά και να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.

Μιλούν με την Ευα Ντελιδάκη

Ο Σταύρος Νικολόπουλος, πρόεδρος το οργανισμού Αγκαλιάζοντας τον Κόσμο

Η Κατερίνα Ρούσσου, εισηγήτρια του ολοκληρωμένου διαλογισμού Αμρίτα

Η Ζηνοβία Πατεράκη, Γραφίστρια- ολιστική θεραπεύτρια και συγγραφέας

Ο Σπύρος Κουρής, Εκπαιδευτικός -ολιστικός θεραπευτής και συγγραφέας

Η Νανά Αβραμάκη  αγιουβερδική ρεφλεξολογία

Η Σοφία Καλαιτζάκη  Οικονομολόγος -Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης υπεύθυνη του χώρου γνώσης και πράξης «Καλλιγνωσία»

(Visited 5 times, 1 visits today)