Θεραπεία Ψυχής

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
H Εύα Ντελιδάκη μιλάει με την Tερέζα Βαλαβάνη ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια , εικαστικό την Καδιανή Βελιγραντάκη Εικαστικό    και τον  Πάρι  Αποστολέρη Σύμβουλο  Στρατηγικής  Διοίκησης Επιχειρήσεων
«Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν».
Κ.Π. Καβάφης, «Ιθάκη» 1911
Στην εκπομπή αναλύεται το τι είναι η ψυχή, γιατί υποφέρει από τα γεγονότα της ζωής, γιατί αρρωσταίνει και πως εμείς μπορούμε να την θεραπεύσουμε ώστε να νοιώθουμε πραγματικά υγιείς!
Μέσα από γνωστούς και άγνωστους μύθους της αρχαίας ελληνικής γραμματείας  με τον θεραπευτικό λόγο των αρχαίων κειμένων, τα κρυμμένα σύμβολα και τα αρχέτυπα, διαβάζοντας, αναλύοντας, γράφοντας, παίζοντας και απεικονίζοντας την δική μας προσωπική μυθολογία, ακολουθώντας τον μίτο της Αριάδνης στα άδυτα της δικής μας ψυχής ανακαλύπτουμε τρόπους επιβίωσης και υγείας μέσα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς  για να  καταφέρουμε να μετασχηματίσουμε την Κρίση σε Ευκαιρία!
Ακόμη. Τι προσφέρει η ομαδική ψυχοθεραπεία  ? Θα ακουστούν μαρτυρίες και μεταφέρουν το προσωπικό τους βίωμα οι Εμμανουήλ Τζανάκης , Φωτεινή Αγγελάκη-Βορδοναράκη, Νατάσα Αντρέεβα
Μια εκπομπή που πραγματικά θα βοηθήσει πολύ  στην θεραπεία της ψυχής!
Καλεσμένοι
Εμμανουήλ Τζανάκης
Φωτεινή Αγγελάκη
Νατάσα Αντρέεβα

(Visited 5 times, 1 visits today)