Ποτέ πια φόβος για την ασθένεια

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
ΠΟΤΕ  ΠΙΑ  ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Ενας ξεχωριστός επιστήμονας, ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης.

Για όσους δεν τον ξέρουν, οι ακαδημαϊκές του σπουδές ξεκίνησαν σπουδάζοντας Βιολογία και συνεχίστηκαν την Ιατρική σχολή της Φραγκφούρτης, σπουδάζοντας προληπτική και φυσική ιατρική.
Απέκτησε Διδακτορικό τίτλο με Ακαδημαϊκή διάκριση «um Laude” μελετώντας την επίδραση του ηλιακού φωτός στην παραγωγή μελατονίνης επί του ανθρώπινου οργανισμού. Η περαιτέρω εκπαίδευσή του συνεχίστηκε στο χώρο των Νευροεπιστημών πραγματώνοντας έρευνα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας για το ποσοστό των αυτοκτονιών από καταχρηστικές ουσίες.
Την τελευταία δεκαετία είχε τη θέση του προϊσταμένου για την Ασφάλεια και Ακτινοβολία στο μεγαλύτερο κέντρο Ερευνών με Βαρέα Ιόντα της Γερμανικής Κυβέρνησης. Από το 2005 εργάζεται  και είναι διευθυντής στο Ελληνικό Ινστιτούτο  Νέας Ζωής και ως υπεύθυνος στον Οργανισμό Κοινωνικής Αγωγής και Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα, παράλληλα διδάσκει Προληπτική Υγεία στο Natural health Science College  στην Αθήνα, και από το 2008 είναι καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις Επιστήμες Υγείας και Νευροεπιστήμες.
Βιβλία του είναι «Εξέλιξη και Δημιουργία» ,  «Αναδημιουργία εγκεφάλου». «Όλη η αλήθεια για το γάλα»  , «Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια» , «Διέξοδος από την κατάθλιψη»

Σε  αυτόν τον Επιστήμονα  4 νέα κορίτσια που έχουν αποφοιτήσει από την Διατροφολογία, απευθύνουν ερωτήσεις  για τα τρόφιμα, για το πώς να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, πως θα αυξήσουμε την ενεργητικότητά μας, πως θα αποκτήσουμε νόημα και σημασία στη ζωή, για το Θεό , τον εγκέφαλο , το θάνατο και πολλά άλλα…
Όπως λέει ο Καθηγητής Μουρούτης, «Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές , φόρμουλες ή άλλες «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της υγείας. Μπορούμε να υιοθετήσουμε φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό αέρα, άπλετο ηλιακό φώς, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση. Περισσότερο απ όλα  όμως , παίζει η ρόλο – στο να έχουμε καλή υγεία- η κατανόηση, διερεύνηση και αποκάλυψη μέσω καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης, Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.

Μια εκπομπή που κανείς δεν πρέπει να χάσει , καθώς ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Μουρούτης  φέρνει τη σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και τη θεραπεία τους!

(Visited 14 times, 1 visits today)