Ένα ακόμη Καλοκαίρι της Ζωής μας χωρίς Κινδύνους !

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
Αυτές τις διακοπές τις περιμένουμε πώς και πώς και δε θέλουμε τίποτα να μας τις χαλάσει. Απρόοπτα, όμως, δυστυχώς συμβαίνουν πάντα. Η υπερβολική ζέστη μπορεί να μας προκαλέσει θερμοπληξία και άλλα προβλήματα υγείας. Αν, πάλι, ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που ζαλίζονται με το παραμικρό, η ναυτία στο αυτοκίνητο, το καράβι ή το αεροπλάνο μπορεί να μας καταβάλει για αρκετές ώρες ή και μέρες.

Κι αν τα παραπάνω μπορούμε με κάποιους τρόπους να τα αποφύγουμε, δεν μπορούμε σίγουρα να γλιτώσουμε από τα ενοχλητικά τσιμπήματα κουνουπιών, σφηκών ή τσούχτρων. Λίγο πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και αντιμετωπίστε τα καλοκαιρινά ατυχήματα με τον καλύτερο τρόπο.
Μιλούν στην Εύα Ντελιδάκη

Ο Ιωάννης Σόγιας Δερματολόγος –Αφροδισιολόγος
Η Αρτεμις Ποντικακη  Χειρουργός Μαιευτήρας γυναικολόγος  επικουρική επιμελήτρια μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής ΠΕΠΑΓΝΥ
Η Βασιλική Βαλάρη Παιδιατρος –νεογνολόγος
Ο Μάνος Γιακουμάκης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος αντιπρόεδρος της Ελληνικής  Διατροφολογικής Εταιρείας Κρήτης,
Η  Δρ. Δέσποινα Κατσώχη  Πρόεδρος της ΑΚΟΣ ογκολόγος/ ακτινοθεραπευτής
Η ΑΚΟΣ- μια ομάδα επιστημόνων από το χώρο της υγείας με συνοδοιπόρους αποθεραπευμένους από τον καρκίνο και ευαισθητοποιημένους πολίτες,  αγωνίζεται  να προσφέρει στήριξη στους αποθεραπευμένους αλλά και να αναδείξει τη σημασία της πρόληψης στον καρκίνο, μέσα από την πανελλαδική της εκστρατεία με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» και σύνθημα :«Αγαπώ  και φροντίζω το σώμα μου»)

Και η Δήμητρα Παπανικολοπούλου-Περκουλαράκη Πολιτική – Ιατρική Αστρολογία –Σύμβουλος σχέσεων
Εκπρόσωπος  της AMERICAN FEDERATION OF ASTROLOGERS (P.Α.Μ.F.A.), στην Ελλάδα .Μίλησε για τις επιρροές που δεχόμαστε στην υγεία μας από την θέση και ενέργεια των πλανητών

(Visited 56 times, 1 visits today)