Μέθοδος Θήτα

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
Η Μέθοδος Θήτα περιλαμβάνει τη συνεργασία με την Ανώτερη Συνειδητότητα του Σύμπαντος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δεχτείτε ότι η ανώτερη νοημοσύνη της ζωής μπορεί να δουλέψει μαζί μας και να μεταμορφώσει δυναμικά τις ζωές μας.
Η τεχνική της Μεθόδου Θήτα μας διδάσκει πως να χρησιμοποιήσουμε την έμφυτη διαίσθηση μας, βασιζόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη της ενέργειας της δημιουργίας για να κάνει τη θεραπεία. Αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων, έτσι ώστε να περιλαμβάνουν την κατάσταση Θήτα, μπορεί κάποιος να γίνει μάρτυρας του Θείου και να επιφέρει άμεση σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, το σώμα, το υποσυνείδητο και την ψυχή του. Μεταμορφώνεται τότε και επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να ξαναγράψει και να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητα του. Μέσω αυτής της τεχνικής μπορεί επίσης κάποιος να μάθει πως να έχει πρόσβαση στις διαισθητικές του ικανότητες και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα είναι τόσο εύκολη τεχνική που ακόμα και 6χρονα παιδιά τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικά!
Η  Μέθοδος Θήτα, χρησιμοποιείται από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής, και συμβούλων σε θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής ζωής που την εφαρμόζουν αυτούσια ή ως ισχυρό συμπλήρωμα στην υπάρχουσα πρακτική τους.
Η Εύα Ντελιδάκη μιλάει στο στούντιο με την
Μαρία Τελίδου  Σύμβουλο και Εκπαιδεύτρια της μεθόδου ΘΗΤΑ
Και με καλεσμένους για να κάνουν ερωτήσεις την  Σκουτέλη Κωνσταντίνα  και τον Βρέντζο Γιώργο  Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών

(Visited 6 times, 1 visits today)