Μετα-πτώσεις στην διάθεση μας, τί να φταίει ;

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.
Οταν πυκνά μαύρα σύννεφα κρύβουν το καταγάλανο του ουρανού σου, τι μπορείς να κάνεις;

Όταν μελαγχολικές και απαισιόδοξες σκέψεις θολώνουν την διαύγεια του νου σου, πως μπορείς να αντιδράσεις ;
Πού να πας ;
Πού να κρυφτείς ;
Μην φοβάσαι !

Πουθενά δεν θα πας γιατί παντού ο ουρανός θα είναι ο ίδιος.
Πουθενά δεν θα μπορέσεις να κρυφτείς από τον νου σου. Μαζί σου πάντα θα τον κουβαλάς.
Μα γιατί να κρυφτείς; Μήπως τον έχασες τον ουρανό; Εκεί είναι … μα δεν τον βλέπεις. Μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που τον είδες για τελευταία φορά και να ξέχασες το καταγάλανο χρώμα του. Μπορεί να έχεις ταυτιστεί με το γκρίζο χρώμα και το σχήμα των σύννεφων και να ταξιδεύεις μαζί τους. Μπορεί να έχεις φορέσει την μάσκα του πολεμιστή και να αγωνίζεσαι να διώξεις τα σύννεφα.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…………..!!!
Μιλούν στην Εύα Ντελιδάκη
Aικατερίνη Ζήση  Ψυχολόγος – Σεξολόγος  Πόσο επηρεάζεται η ερωτική μας ζωή από την αλλαγή της διάθεσής μας?
Δρ. Ολγα Παπασωτηρίου  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου του Μονάχου , Αισθητική Οδοντιατρική Πανεπιστημίου Βοστώνης , ΗΠΑ    Πως μπορεί το χαμόγελό μας και η στοματική μας υγεία να είναι το διαβατήριο καλής «τύχης» στις σχέσεις , στο επάγγελμα , στη ζωή?
Ιωάννα Αυγερινού Kαθηγήτρια Κοινοτικού  Δικαίου του Κρατικού Πανεπιστηµίου του Μιλάνου – Universita’ agli Studi di Milano- Μήπως μας επηρεάζει  η ενέργεια των πλανητών και του περιβάλλοντος στην αλλαγή της διάθεσής μας? Μήπως φταίει και η πανσέληνος!
Καλλιόπη Γραμματικάκη Γεροντολόγος, με ειδίκευση, στην Γιόγκα –Chi Gong , πρόεδρος τού «Παγκρήτιου Συλλόγου Γιόγκα, και εναλλακτικής υγιεινής ζωής «ΖΕΝ»   Η αύρα μας επηρεάζεται από την διάθεσή μας?
Βασίλης Τατάρογλου Ολική μάλαξη – Ενεργειακή ρεφλεξολογια  . Η διάθεση είναι θέμα ενέργειας? Είναι δυνατόν ενας καλός φίλος , ενας θεραπευτής, ένα λουλούδι, ένα ζώο , ένα συναίσθημα, ένα αγγιγμα ….να αλλάξει την διάθεσή μας?
Αρης  Γαβριηλίδης  Οικονομολόγος –συγγραφέας –εικαστικός( εχει βγάλει  τα βιβλία   «αντίο πάχος»  , «αντίο άγχος» . Όλα είναι εφικτά σ αυτόν τον κόσμο , φτάνει να θέλουμε και να μην το βάζουμε ποτέ κάτω!

(Visited 6 times, 1 visits today)