Υπερβατικός Διαλογισμός

Ο Δρ. Οζ εξηγεί γιατί τον ενδιαφέρει τόσο πολύ ο Υπερβατικός Διαλογισμός, και γιατί πήρε την απόφαση να τον προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες του, στην τηλεοπτική του εκπομπή “Το Σόου του Δρα Οζ” στην εθνική Αμερικανική τηλεόραση.

Δρ. Δημήτρης Γλύκας

Κάτυ Πέρυ
Κάνω διαλογισμό για δύο χρόνια τώρα, και είναι το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ για περισσότερη δημιουργικότητα, θετική ενέργεια και ειρήνη στην ζωή μου. Όταν είμαι κουρασμένη, τόνισε, με άγχος ή θλίψη, διαλογίζομαι, και καθαρίζει το μυαλό μου, με κάνει να αισθάνομαι χαλαρή και ευτυχισμένη.΄Μοιράζομαι την εμπειρία του διαλογισμού με τους φίλους μου, και να τον συστήνω σε όλους που γνωρίζω.
Υποστηρίζω το ιδρύμα του David Lynch, διότι φέρνει τον Υπερβατικό Διαλογισμό σε εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από μετατραυματικό στρες, όπως βετεράνοι, στα σχολεία των πόλεων για τα παιδιά, και τις γυναίκες και τα κορίτσια που πέφτουν θύματα βίας.
Μαρία Γλύκα Τελοιόφοιτος Οικονομικών επιστημών — ηθοποιός
Και ο 8 χρονος ΤΣΕΤΑΝ έδωσε την μαρτυρία του για τα οφέλη του διαλογισμού.
Μίλησαν για υπερβατικό διαλογισμο,πως βοηθά την καθημερινότητα και πόσο βοηθά στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην υγεία του ανθρώπου ξεκουράζει τον εγκεφαλο,βοηθά στον υπνο

(Visited 6 times, 1 visits today)