Ποιότητα ζωής μέσα στην κρίση! Μακροζωία με Χορό!

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι προγραμματισμένος σύμφωνα με το γενετικό του κώδικα να ζει 120 χρόνια!!! Για να ζήσουμε όμως καλά και ευτυχισμένα αυτά τα χρόνια πρέπει να αρχίσουμε με προγράμματα υγιεινής διατροφής άσκησης και πρόληψης από τα 40 ή τα 50 μας χρόνια.
Η νεότητα του σώματος και του πνεύματος σήμερα πλέον είναι γεγονός ακόμα και στην ηλικία των 80 ετών. Μετά το 2020 ο κόσμος των 80αρηδων εφήβων θα είναι γεγονός. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος με βιταμίνες , μέταλλα, ιχνοστοιχεία , με αντιοξειδωτικά , η ενίσχυση των ορμονών που λείπουν, η ήπια και συστηματική άσκηση , η καταπολέμηση του άγχους και της στενοχώριας, η σωστή ενυδάτωση, η υγιεινή διατροφή , η αγάπη , η κατανόηση, ο έρωτας, η πρόληψη και η αντιμετώπιση των διαφόρων εκφυλιστικών και άλλων παθήσεων των γηρατειών θα διατηρήσει το σώμα μας και το πνεύμα μας ακμαίο μέχρι την ηλικία των 120-130 ετών!!!!
Mιλούν στην Εύα Ντελιδάκη, ο Θεόδωρος Ντόλατζας Ιατρός-ζωγράφος-συγγραφέας, τέως Διευθυντής του Νοσ. Παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος έχει γράψει 70 βιβλία για την ποιότητα ζωής και  η γνωστή  χορογράφος, Δέσποινα Κουκλάκη, χορεύτρια,  δασκάλα  χορού   λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών,  Διευθύντρια της σχολής χορού DANZARTE Aμπελοκήπων.

(Visited 8 times, 1 visits today)