Δόντια Γερά

Μας μιλούν οι
Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου
αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αννοβέρου της Γερμανίας και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου, όπου απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορος και την Ειδικότητα στην Χειρουργική Στόματος.
Ο Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στο παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όπου και απέκτησε τις Ειδικότητες στην Περιοδοντολογία: διάγνωση και θεραπεία των νόσων των ούλων, Προσθετολογία: αποκατάσταση του στόματος μετά την απώλεια των δοντιών και στην Εμφυτευματολογία: τοποθέτηση και αποκατάσταση των Oδοντικών Εμφυτευμάτων.
Το 1999 απέκτησε τον Τίτλο του Διπλωματούχου από την American Board of Periodontology, διάκριση που έχουν πολύ λίγοι Περιοδοντολόγοι στον κόσμο.
Δρ. Όλγα Παπασωτηρίου
αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Semmelweis Universität και συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου όπου και απέκτησε το Τίτλο του Διδάκτορος από το ομώνυμο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια η Δρ. Όλγα Παπασωτηρίου έγινε δεκτή από το διεθνούς φήμης Boston University στην Βοστόνη των Η.Π.Α. όπου μετά από τριετή εκπαίδευση απέκτησε τις Ειδικότητες στην Επανορθωτική Οδοντιατρική: τη θεραπεία και αποκατάσταση φθαρμένων και τερηδονισμένων δοντιών, και στην Αισθητική οδοντιατρική: η αισθητική βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών με διάφορες σύγχρονες τεχνικές. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την έρευνα πάνω σε ορισμένα πρωτοποριακά βιο-υλικά στην Οδοντιατρική, έρευνα που την οδήγησε στην απόκτηση του τίτλου Master of Science in Dentistry.
Η Δρ. Όλγα Παπασωτηρίου εξειδικεύτηκε στη συνέχεια στο University of Pennsylvania, στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. στην Μικροσκοπική Οδοντιατρική: την εφαρμογή του μικροσκοπίου στην Οδοντιατρική θεραπεία

(Visited 7 times, 1 visits today)